Een tweede leven voor je kledingstuk

Heb je een wollen trui voor de winter of een ander kledingstuk dat je graag wilt ‘opwaarderen’ tot een bijzonder en uniek kledingstuk?

Ik maak graag iets bijzonders van een kledingstuk dat je al hebt. Zo creëren we een tweede leven voor een kledingstuk dat niemand anders heeft. 

Zodra je me vraagt iets te borduren zijn er twee opties:

Optie 1: Je laat me vrij borduren wat me mooi lijkt op het kledingstuk. Dit vind ik het leukste om te doen. Eerst maak ik een tekening en die neem ik over op de stof, op een plek die we samen kiezen of die ik passend vind, daarna borduur ik de tekening met draadjes vol. Voor een borduursel van +/- 15 bij 15cm is mijn vraagprijs 50 euro*.
Hier ben ik ongeveer 1 hele dag tot 2 dagen mee bezig.

Optie 2: Je geeft me een opdracht voor wat je graag geborduurd wilt hebben en op welke plaats op het kledingstuk. Dit vind ik iets minder spannend om te doen en daarom vraag ik voor een borduursel van +/- 15 bij 15cm 60 euro*.

* De prijs is exclusief verzendkosten van het kledingstuk naar mij en terug naar jou. Overleg over de kosten is mogelijk.

Materialen en stof:

Draadjes die ik gebruik zijn van verschillende soorten diktes en materialen, zoals van wol, zijde, katoen, satijn en viscose. Soms gebruik ik ook kraaltjes of kleine lovertjes.
Borduren gaat het beste op een stof die (niet te grof) geweven is en het liefst niet rekt. Je kunt zo’n stof herkennen aan de structuur die je ziet wanneer je de stof van dichtbij bekijkt, dan ziet het er zo uit –>

Als het kledingstuk wat je in gedachten hebt toch een andere structuur heeft, zal ik proberen een oplossing te vinden. Bijvoorbeeld door een borduursel te maken op een andere stof, waarna ik hem op het kledingstuk naai.

Stuur me je aanvraag naar: frederiquevandomburg@gmail.com
Ad hand van het aantal aanvragen, maak ik een inschatting hoe lang het zal duren voordat het kledingstuk bij je terugkomt.
Kijk voor meer voorbeelden van mijn borduursels op deze pagina: https://frederiquevandomburg.nl/borduren/)

• BORDUURSELS OP KLEDING